Hasznos számodra?

 • 0

Megválaszolva

Sorozatbarát regisztráció hogy működik?

Sajnos nem látok regisztráció gombot a honlapon. A sorozatbarát is úgy működik, mint az nCore? Meghívót kell szerezni hozzá? A belépés hogyan működik? Mik a tapasztalataitok a Sorozatbaráttal kapcsolatban?

Fanatikus tag 2018.11.22 | SorozatBarát | Gyakori kérdések » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Sorozatbarát regisztráció hogy működik?
Hozzászólok »
  • Hasznos számodra?

  • 0
  A legjobb válasz

  Igen, jól tudod a SorozatBarát regisztráció is meghívásos rendszeren alapszik, mint az nCore. Ha van ismerősöd, aki tagja és meghívói státusszal rendelkezik, akkor próbálj meg tőle kérni meghívót, ha megbízik benned annyira, akkor elképzelhető, hogy küld neked. Vagy a Facebook oldalukon próbáld meg.

  Bár idegeneknek nem nagyon adnak, mert a meghívót küldő felelősséggel tartozik a meghívottra. Ha a meghívott szabálytalankodik, akkor a meghívót is büntethetik, ki is zárhatják. Ezért nem igazán szoktak küldeni. Szóval nagyobb valószínűséggel baráttól kapsz hamarabb meghívót.

  A SorozatBarát regisztráció sem a legegyszerűbb folyamat.

  A súgóból:
  Továbbá a sorozatbarat.online oldalait bárki szabadon böngészheti (“Felhasználó, Regisztrált felhasználó”). A regisztrált tagság feltétele, hogy a regisztrációt a sorozatbarat.online elfogadja. A sorozatbarat.online fenntartja magának a jogot, hogy regisztrációkat indoklás nélkül visszautasítson, vagy bármikor visszavonjon, különösképp valótlan vagy hiányos adatok megadása, vagy a sorozatbarat.online és más a Tagok bizalmával történő, vagy bármilyen más visszaélés esetén.

  Az Üzemeltető fenntartja a jogot a regisztrált e-mail címre való, a sorozatbarat.online-al kapcsolatos információk, felhívások és egyéb üzenetek küldésére.

  Az Üzemeltető fenntartja a jogot a regisztrált e-mail cím marketing célú felhasználására, a sorozatbarat.online üzemeltetőinek fizetett hirdetések küldésére.

  Fanatikus tag 2018-11-22 00:52:51
  Hozzászólok »

  Tudod a választ? Kérdésed van?