Megválaszolva

Airbnb szállás foglalásról milyen tapasztalatotok van? Előnyök / hátrányok?

Még soha sem használtam. De több helyen láttam és olvastam, hogy akár olcsóbban is tudsz szállást foglalni az airbnb oldal segítségével, mint mondjuk, ha szállodában foglalnál. Milyen előnyei és hátrányai vannak az oldalon lévő foglalásnak? Miért tudnak olcsóbb szállást nyújtani, mint más oldalak?

Senior tag 2018.08.05 | airbnb szállás | Gyakori kérdések » Utazás » Szállások » Airbnb szállás foglalásról milyen tapasztalatotok van? Előnyök / hátrányok?
Hozzászólok »
A válaszok (1 db)
 • Én eddig kétszer használtam az airbnb.com honlapot Angliában lévő szállásfoglalásra. Teljesen zökkenőmentesen ment minden. Az airbnb lényege, hogy többnyire magánszemélyek adják ki a lakásukban lévő üres szobát.  Két foglalásom esetében a tulajdonossal laktunk együtt, nyilván másik szobában. Ez előny és hátrány.

   

  Előnye lehet, hogy nagyon családias, új embereket és történeteket ismerhetsz meg. A turista övezeteken kívül tényleg a helyiek között tudsz találni szállást. Rengeteg országban működik.

   

  Hátránya, hogy nagyon változó, hogy milyen a lakás és a szoba minősége. Ezt előtte meg tudod nézni a feltöltött képek alapján.  WiFi nem mindig van / jó. A kulcsot sokszor nem egyszerű megtalálni.

   

  A szállásadót a visszajött értékelések alapján le tudod ellenőrizni és az adatlapot jól nézd át.

  Professzor helyettes 2018-08-05 19:41:49
  Hozzászólok »

  Tudod a választ? Kérdésed van?