Megválaszolva

Sorozatbarát regisztráció 2021-ben

Sajnos nem látok regisztráció gombot a honlapon. A sorozatbarát is úgy működik, mint az nCore? Meghívót kell szerezni hozzá? Hogyan tudok meghívót szerezni és mik a feltételek, hogy regisztrálni tudjak? Mi a pontos folyamata, ki tud küldeni meghívót a regisztrációhoz? Kérlek, valaki segítsen nekem.

Fanatikus tag 2018.11.22 | SorozatBarát | Gyakori kérdések » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Sorozatbarát regisztráció 2021-ben
Hozzászólok »
A válaszok (3 db)

Honlapkészítés és webáruház készítés »

 • A legjobb válasz

  Igen, jól tudod a SorozatBarát regisztráció is meghívós rendszerben működik, mint az nCore regisztráció. Ha van ismerősöd, aki tagja és meghívói státusszal rendelkezik, akkor próbálj meg tőle kérni meghívót, ha megbízik benned annyira, akkor elképzelhető, hogy küld neked. Vagy a Facebook oldalukon próbáld meg.

  Bár idegeneknek nem nagyon adnak, mert a meghívót küldő felelősséggel tartozik a meghívottra. Ha a meghívott szabálytalankodik, akkor a meghívót is büntethetik, ki is zárhatják. Ezért nem igazán szoktak küldeni. Továbbá a SorozatBarát honlap fenntartja a jogot, hogy a regisztrációt indoklás nélkül visszautasítsa. Illetve törölheti is a fiókodat, ha valótlan vagy hiányos adatokat adsz meg és / vagy szabálytalankodsz más felhasználókkal.

  A SorozatBarátra regisztrálni sem a legegyszerűbb.

  Maga a honlapot tudod böngészni vendégként, de a sorozatokat már nem tudod megtekinteni. Mellékesen, de hozzátartpzi ka regisztrációhoz, hogy a honlap üzemeltetői fenntartják a jogot, hogy fizetett hirdetéseket küldjenek ki az email címedre.

  Sorozatbarát logó – Hogy regisztráljak?

  Fanatikus tag 2018-11-22 00:52:51
    Hozzászólok »

    meghivó

    Újonc 2020-03-13 21:42:46
      Hozzászólok »

      Szeretnék küldeni meghívót a tesómnak, de nem tudom, mit kell tennem és hol találom a meghívót. Tud valaki segíteni?

       

      Újonc 2020-11-27 13:05:18
        Hozzászólok »

        Tudod a választ? Kérdésed van?