Megválaszolva

Sorozatbarát regisztráció, meghívó 2023-ban

Sajnos nem látok regisztráció gombot a honlapon. A sorozatbarát is úgy működik, mint az nCore? Meghívót kell szerezni hozzá? Hogyan tudok meghívót szerezni és mik a feltételek, hogy regisztrálni tudjak? Mi a pontos folyamata, ki tud küldeni meghívót a regisztrációhoz? Kérlek, valaki segítsen nekem.

Fanatikus tag 2018.11.22 | SorozatBarát | Gyakori kérdések » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Sorozatbarát regisztráció, meghívó 2023-ban
Hozzászólok »
A válaszok (3 db)
 • Igen, jól tudod a SorozatBarát regisztráció is meghívós rendszerben működik, mint az nCore regisztráció. Az ingyenes regisztráció már nincs és teljesen zártkörűen üzemel a honlap. Ha van ismerősöd, aki tagja és meghívói státusszal rendelkezik, akkor próbálj meg tőle kérni meghívót, ha megbízik benned annyira, akkor elképzelhető, hogy küld neked. Vagy a Facebook oldalukon próbáld meg.

  Bár idegeneknek nem nagyon adnak, mert a meghívót küldő felelősséggel tartozik a meghívottra. Ha a meghívott szabálytalankodik, akkor a meghívót is büntethetik, ki is zárhatják. Ezért nem igazán szoktak küldeni. Továbbá a SorozatBarát honlap fenntartja a jogot, hogy a regisztrációt indoklás nélkül visszautasítsa. Illetve törölheti is a fiókodat, ha valótlan vagy hiányos adatokat adsz meg és / vagy szabálytalankodsz más felhasználókkal.

  A SorozatBarátra regisztrálni sem a legegyszerűbb.

  Maga a honlapot tudod böngészni vendégként, de a sorozatokat már nem tudod megtekinteni. Mellékesen, de hozzátartozik a regisztrációhoz, hogy a honlap üzemeltetői fenntartják a jogot, hogy fizetett hirdetéseket küldjenek ki az email címedre.

  Amennyiben fizettél érte akár Paypalon, akár SMS-ben, akkor sajnos csalás áldozata lettél. Javaslom, hogy az adott szolgáltatónál próbáld meg vissza igényelni a pénzt és / vagy jelenteni, hogy csalás történt. Sajnos sokan megpróbálnak nyerészkedni a helyzeten a legtöbb, amit tehetsz, hogy ismerősöket megkérdezel és rajtuk keresztül bejutsz. Aki meghívót ígér pénzért cserébe nagy valószínűséggel csak át akar téged verni.

  A honlap elérhetősége.

  Sorozatbarát logó – Hogy regisztráljak?

  Senior tag 2018-11-22 00:52:51
  Hozzászólok »

  meghivó

  Újonc 2020-03-13 21:42:46
  Hozzászólok »

  Szeretnék küldeni meghívót a tesómnak, de nem tudom, mit kell tennem és hol találom a meghívót. Tud valaki segíteni?

   

  Újonc 2020-11-27 13:05:18
  Hozzászólok »

  Tudod a választ? Kérdésed van?