Megválaszolva

nCore meghívó és regisztráció 2023-ban

Szeretnék regisztrálni az nCore oldalra, de nem tudok, mivel szükséges hozzá meghívó. Hogyan vagy kitől tudnék szerezni meghívót az oldalra? Amúgy mik a tapasztalaitok az oldallal kapcsolatban?

Fanatikus tag 2018.11.17 | nCore nCore meghívó | Gyakori kérdések » Számítástechnika » Internet » nCore meghívó és regisztráció 2023-ban
Hozzászólok »
A válaszok (3 db)
 • Ismerőstől vagy baráttól tudsz legegyszerűbben szerezni nCore meghívót, mivel elég sok feltételhez van kötve a meghívó küldése.

  • Meghívni ELITE rangtól vagy Prémium tagság alatt lehet. (Elite vagy magasabb rang és 5000 pont megléte VAGY aktív Prémium előfizetés és 1000 pont megléte.) Ja és az Elite rangot elérni sem a legegyszerűbb.
  • Adott hónapban csak egy meghívó küldhető.
  • A meghívó fél a továbbiakban felelősséggel tartozik a meghívottjaiért!
  • Meghívó kéregetése a Stafftól azonnali törlést von maga után!
  • Meghívó árulása, cserélése külső fórumokon, oldalakon azonnali törlést von maga után és szigorúan TILOS!

  Mint fentebb látható ezért olyan nehéz nCore meghívót szerezni. A 3. pont, hogy felelősséggel tartozik meghívó a meghívottra az sokat számít, hiszen a meghívott miatt a meghívó is szívhat.

  Mint olvasható a fizetett, megvásárolt meghívás tilos arról nem is beszélve, hogy nagy valószínűséggel csak át akarnak téged verni és le akarják nyúlni a pénzed. Amennyiben már megtörtént a baj, fizettél a meghívóért és átvertek, akkor javaslom, hogy az adott szolgáltatónál (Paypal, SMS), amin keresztül fizettél próbálj meg pénzt visszaigényelni és jelezni a szolgáltató felé, hogy átverés áldozata lettél. Soha ne próbálkozzatok ilyennel és ne támogassátok ezeket az átverős szervezeteket.

  Professzor helyettes 2018-11-17 20:25:15
  Hozzászólok »

  Az nCore-ra regisztrálni nem volt nekem legalábbis egyszerű regisztrálni sok-sok évvel ezelőtt, ezt a fentiekben kifejtették, hogy miért. Maga az oldalon rengeteg tartalom van és amiben kiemelkedő az a magyar nyelvű tartalomban illetve a torrenteknél vannak seederek és nagyon gyors sebességgel tudsz letölteni. Továbbá eléggé megbízható az oldal készenléti ideje és a feltöltött tartalmak is általában.

  Ezért érdemes meghívót szerezni.

  Illetve, ha az érdekel, hogy a SorozatBarát oldalnál hogyan működik a regisztráció.

  Senior tag 2019-07-14 00:02:34
  Hozzászólok »

  sziasztok

  Újonc 2023-07-22 17:23:27
  Hozzászólok »

  Tudod a választ? Kérdésed van?

  • Hasonló kérdések a kategóriában