Megválaszolva

Chemtrail tényleg igaz?

Mi a chemtrail pontosan? Igaz, amit a chemtrailről állítanak?

Fanatikus tag 2019.03.25 | chemtrail repülő | Gyakori kérdések » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Chemtrail tényleg igaz?
Hozzászólok »
A válaszok (1 db)
 • A chemtrail szó jelentése: chemical trail azaz vegyi csík, melyet a repülőgépek húznak maguk után (ez jól látható is sok időjárási viszontagságban). Az összeesküvés-elméletet gyártók szerint ez egy vegyi csík, mely mérgező és a repülőgépekből permetezik. Ez a vegyi csík természetesen mérgező és/vagy butító hatású a lakosságra nézve. De néha pszichológia manipulációt is tartalmazhat. Ez az alap felállás.

  A chamtrail tényleg igaz lenne?

  Elég jól látható nyomokat húz maguk után a repülő. Szóval valami biztos történik ott.

  RE: Chemtrail tényleg igaz?

  Továbbá elég sok repülőgép fotó van, melyen a gép belsejében hatalmas tartályok láthatóak.

  RE: Chemtrail tényleg igaz?

   

  A válaszom: aki a chemtrailt próbálja elhitetni na az próbálja a f*szságait másokkal elhitetni és manipulálni (bár vélhetően ő komolyan gondolja).

  A hordók. Igen, ezek tényleg ott van némelyik gépen és tényleg van benne valami méghozzá víz, hogy a fejlesztés alatt álló gépet leteszteljék a stabilitást és az egyensúlyt.

  Az összeesküvés-elmélet hirdetői különbséget tesznek a kondenzcsík és a chemtrail között. A kondenzcsík eszerint egy természetes jelenség, amely egy rövid és gyorsan eltűnő nyomvonal a repülőgép mögött, a chemtrail viszont a szándékosan szórt méreganyag bizonyítéka, mely hosszabb ideig marad fenn az égen és szét is terjedhet.

  A tudomány képviselői elutasítják ezt a kettősséget, szerintük a hosszan fennmaradó és szétterülő légköri jelenségek kondenzcsíkok, mert nincs tudományos érv arra, hogy a kondenzcsíkok csak rövid ideig maradnak fenn az égen. A kondenzcsíkok fennmaradásának ideje, milyensége nagyban függ az olyan légköri jelenségektől, mint a hőmérséklet, a relatív páratartalom vagy a légköri nyomás. Ha a körülmények megfelelőek, spontán módon is elindul a felhő- vagyis magaslati ködképződés, amelyet bármilyen nyomásváltozás, például egy elhaladó repülőgép is felerősíthet.

  Illetve miért érné meg bárkinek, illetve bármilyen kormánynak (egész pontosan minden kormánynak és repülőgépgyártó cégeknek és a mögötte lévő háttér hatalmaknak J, hiszen minden gépből jön ki „chemtrail” csak valamelyik látszik valamelyik nem), hogy a világ összes emberét (beleértve magát, magukat és a családjukat) mérgezzék.

  Egy ekkora rendszerhez, kb *39 000 repülőgép ontja ki magából ezt. Minimum több tízezer (százezer) fős személyzet kellene, aki ezt elvégezné. Legalább 1 nem szivárogtatna?

  * A svéd lap a Telegraph-ra hivatkozva azt írja, hogy a személy- és áruszállításban ma 23 600 repülőgépet használnak. Az airliners.net weboldal szerint ez a szám – beleértve a katonai eszközöket, de kizárva a kis magángépeket – mintegy 39.000

  Professzor helyettes 2019-03-25 16:22:32
  Hozzászólok »

  Tudod a választ? Kérdésed van?