Hasznos sz√°modra?

 • 0

Elektromos vagy sima borotva? Melyiket aj√°nlj√°tok?

Teljesen d√∂nt√©sk√©ptelen vagyok, hogy melyik borotva lenne a legmegfelelŇĎbb. Mik a tapasztalataitok az elektorom √©s a sima borotv√°val kapcsolatban, melyiket √©s mi√©rt haszn√°lj√°tok?

Tag 2018.11.12 | C√≠mk√©k: borosta borotva borotv√°lkoz√°s elektromos borotva szak√°ll | Gyakori k√©rd√©sek ¬Ľ Sz√©ps√©g √©s divat ¬Ľ BŇĎr- √©s haj√°pol√°s ¬Ľ Elektromos vagy sima borotva? Melyiket aj√°nlj√°tok?
Hozz√°sz√≥lok ¬Ľ
 • 1 V√°lasz

   Hasznos sz√°modra?

  • 0

  Nem voltt√°l teljesen egy√©rtelmŇĪ. Nem tudjuk, hogy mire akarod haszn√°lni, teljes szŇĎrtelen√≠t√©sre vagy szak√°llform√°z√°sra stb. De megpr√≥b√°lom √∂sszefoglalni a l√©nyeget. Az √©n tapasztalataim 5 √©v borotv√°lkoz√°s. Haszn√°ltam mind elektromos mind pedig sima borotv√°t. Fontos, hogy nem mindenkinek hasonl√≥an reag√°l az arcbŇĎr√© a borotv√°lkoz√°sra.

  Sima borotva vagy elektromos borotva?

  A t√©ma t√∂bb r√©szre bonthat√≥ √©s att√≥l f√ľgg, hogy mi a c√©lod.

  1. Nullara leborotv√°lni.
  2. Maradhat borosta (n√©h√°ny millim√©ter arcszŇĎr).
  3. Form√°zni is szeretn√©d az arcszŇĎr√∂d.

  1.Null√°ra leborotv√°lni.
  Itt javasolt kipr√≥b√°lni mindkettŇĎt. Nem egy√©rtelmŇĪ a d√∂nt√©s. Mivel lehets√©ges, hogy az egyik megold√°s jobban bej√∂n, mint a m√°sik. Tal√°n a sima borotva a rezgŇĎ vagy a k√∂rk√©ses borotv√°val szemben gyorsabb. De, hogy melyik veszi ig√©nybe jobban az arcbŇĎr√∂det az tŇĎled illetve az adott term√©k minŇĎs√©g√©tŇĎl f√ľgg.

  De itt még nincs vége a lentiek is befolyásolhatják a döntésedet.

  A p√©nz √©s a k√∂rnyezeti teher k√©rd√©se. R√∂vidt√°von nyilv√°n a sima borotva √©ri meg, de hossz√ļ tavon – hiszen t√∂bb (t√≠z)ezerszer borotv√°lkozunk √©let√ľnk sor√°n – az elektromos borotva sokkal p√©nzt√°rca bar√°tabb, tart√≥sabb √©s a k√∂rnyezeti terhe is kisebb (√©letciklusa lefoly√°sa alatt).

  A 2. √©s a 3. eset√©ben egy√©rtelmŇĪen elektromos borotva a megold√°s. A m√°sodik eset√©ben el√©g lehet kevesebb tud√°ssal √©s kieg√©sz√≠tŇĎvel rendelkezŇĎ modellt v√°lasztani. M√≠g a harmadikn√°l komolyabb illetve t√∂bb kieg√©sz√≠tŇĎvel rendelkezŇĎ term√©ket c√©lszerŇĪ v√°s√°rolni a hat√©konys√°g √©rdek√©ben.

  Amit mindenk√©ppen javaslok √©s meg kell eml√≠teni, hogy a term√©k minŇĎs√©ge nagyban befoly√°solja a v√©geredm√©nyt p√©nzt√°rc√°t√≥l f√ľggŇĎen legal√°bb k√∂z√©p als√≥ kateg√≥ri√°t √©rdemes megv√°s√°rolni. De tal√°n √°r / √©rt√©kben a k√∂z√©p teteje √©s a felsŇĎ kateg√≥ria alja a legjobb.

  Tudod a választ? Kérdésed van?