Hasznos sz√°modra?

 • 0

Grafikus illesztŇĎprogram √ļjratelep√≠t√©s

A helyzet adott. Van egy windows 10-es asztali g√©pem i3-as frocesszorral ami az Intel grafikus illesztŇĎprogramot haszn√°lja. Az Intel n√©h√°ny nappal ezelŇĎtt friss√ľlt √©s egy bug miatt √°t√≠rta a biosban a video mem√≥ria sz√°m√°t. √Čn¬† nem nagyon akartam a biosba belepiszk√°lni ez√©rt r√°b√≠ztam az eggyik ismerŇĎs√∂mre aki sikeresen let√∂r√∂lte az Intelt √≠gy most semmit sem mutat a k√©pernyŇĎ. Megpr√≥b√°lkoztam az F10 nyomkod√°s√°val hogy bej√∂jj√∂n a bios de nem lett eredm√©nye. Van az illesztŇĎprogram telep√≠t√©s√©re megold√°s vagy szerelŇĎh√∂z kell fordulni?

√öjonc 2018.10.04 | C√≠mk√©k: Grafikus illesztŇĎprogram Intel | Gyakori k√©rd√©sek ¬Ľ Sz√°m√≠t√°stechnika ¬Ľ Programok ¬Ľ Grafikus illesztŇĎprogram √ļjratelep√≠t√©s
Hozz√°sz√≥lok ¬Ľ
 • 1 V√°lasz

   Hasznos sz√°modra?

  • 0

  Pr√≥b√°ld meg az F2 √©s a DELL billentyŇĪ parancsokat is, mivel √°ltal√°ban ezek a BIOS-t elŇĎh√≠v√≥ billentyŇĪ gombok.

  De tudtommal az illesztŇĎprogram az akkor indul el, amikor a Windows bebootol. EbbŇĎl k√∂vetkezik, hogy a BIOS k√©pernyŇĎnek / Post screennek kellene lennie maximum a Windows bebootol√°sakor nem lesz k√©p. El√©g √©rdekes a probl√©ma. Javaslom elsŇĎ k√∂rben a garanci√°lis jav√≠t√°st, ha az nincs, akkor sz√°m√≠t√≥g√©p szerelŇĎt / jav√≠t√≥t aj√°nlok.

  Fanatikus tag 2018-10-07 21:42:04

  Tudod a választ? Kérdésed van?