Megválaszolva

Megbízható a Transferwise?

Több helyen olvastam már arról, hogy ha külföldre vagy külföldről szeretnék utalni, akkor nagyon költség hatékony a TransferWise. De kérdésem, hogy mik a tapasztalataitok, megbízható a rendszer?

Senior tag 2019.02.14 | pénz TransferWise utalás | Gyakori kérdések » Számítástechnika » Internet » Megbízható a Transferwise?
Hozzászólok »
A válaszok (1 db)
 • Röviden a válaszom eddig nekem megbízhatóan, gördülékenyen és zökkenő mentesen ment minden a TransferWise-al – ha ennek a kupon link segítségével regisztrálsz, akkor az első £500 értékig az utalás ingyen lesz – eddig több millió forint értékben utaltam haza a Transferwise segítségével, így spórolva meg nagyon sok feláras váltási és egyéb költségeket.

  Én külföldről utalok haza pénzt, Angliából. A banki és egyéb szolgáltatások költséghatékonyságban szerintem nem tudnak versenyezni a TransferWise-al.

  Röviden ennyit kell tudni az árairól: 300 forintért tudsz utalni devizában 60 000 forintig felette csak 0,5%-ot kérnek. A rendszer lényege, hogy minden devizában van számlájuk. Ha te Németországból akarsz utalni, akkor ugye euróból forintot utalsz. Ekkor ők azt csinálják, hogy az euródat felteszik egy német számlára és a forintot pedig egy magyar számláról utalják át az általad megadott számlára.

  Professzor helyettes 2019-02-14 16:09:13
  Hozzászólok »

  Tudod a választ? Kérdésed van?