Megválaszolva

Mely honlapkészítő céget ajánljátok?

Szeretnék egy céges bemutatkozó oldalt. 6-7 oldal, galéria, üzenetküldő illetve egy blog rész és mobil kompatibilis legyen. Továbbá fontos, hogy a jövőben én magam is tudjam szerkeszteni a tartalmat programozási tudás nélkül.

Senior tag 2018.06.17 | honlap honlapkészítés | Gyakori kérdések » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mely honlapkészítő céget ajánljátok?
Hozzászólok »
A válaszok (1 db)
 • A mai igényeket kiszolgáló weboldal vagy webáruház elengedhetetlen az üzleti sikerhez. 
  Mit kell tudnia egy szuper weboldalnak?
  Legyen Mobil kompatibilis. Működjön tökéletesen telefonon és tableten.
  Legyen Google barát. A céget találják meg a leendő vásárlók, ügyfelek.
  Legyen felhasználóbarát. Nyújtson nagyszerű felhasználói élményt és könnyű használhatóságot. 
   
  Ha Ön úgy érzi, hogy a weboldala nem mindenben felel meg a mai igényeknek, vegye fel velünk a kapcsolatot.
   
  Már több mint 70 cég bízott meg minket weblapkészítéssel, bízunk benne, hogy a következő feladatunk az Ön új honlapjának vagy webáruházának elkészítése lesz! 
   
   
   
  ​Honlapkészítés
  Mobil- és tablet kompatibilis weboldalak készítés. Egyedi és divatos arculat, melyet ingyen tervezünk. Korszerű és modern felépítés, amely nagyszerű felhasználói élményt és könnyű használhatóságot nyújt a látogatóknak. Egyszerűen kezelhető admin felület, amellyel programozási tudás nélkül tudja majd a honlapot üzemeltetni. Google barát weboldal szerkezet. Honlapkészítés »
   
  ​W​ebáruház készítés 
  Nagyobb forgalom, hatékony ügyfélszerzés. Professzionális arculat és felhasználóbarát elrendezés. Integrálható fizetési módok, számlázási modulok, kézbesítési modulok. Fejlett adminisztrációs felület, amely produktívvá teszi a termékek kezelését. Reszponzív kialakítás, mobil- és tablet kompatibilis megjelenés. Google barát weboldal szerkezet.Webáruház készítés »
   
  Üdvözlettel,
  Blázsovics Martin
  SapceboyDesign
  Professzor helyettes 2018-06-17 12:35:19
  Hozzászólok »

  Tudod a választ? Kérdésed van?

  • Hasonló kérdések a kategóriában