Megválaszolva

Mit jelent a gold digger? Ki a gold digger?

Főleg YouTube-on láttam gold digger című videókat. De mit jelent?

Fanatikus tag 2019.03.07 | gold digger mit jelent | Gyakori kérdések » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit jelent a gold digger? Ki a gold digger?
Hozzászólok »
A válaszok (1 db)
 • A gold digger jelentése: tükör fordításban arany ásó. De többnyire főleg YouTubon olyan személyt (általában nőt) jelöl, aki hozományvadász.

  Például megjelensz egy sport autóval pl. egy Ferrarival és elhívod randira valószínűleg igent mondana ugyanezt megtennéd egy átlagos autóval, akkor valószínűleg nemet mondana. Azaz a pénzedre hajt. Viszont olyat is láttunk párszor, hogy miután leleplezték az átverést a csaj ugyanúgy elmenne a sráccal randira, mert nem érdekelte, hogy szuper autója van, hanem szimplán szimpatikus volt a másik fél. Ezért nem érdemes azonnal levonn ia következtetésket, mert néha a látszat csalhat.

  Egy jó tanács, akik egy kapcsolatban többnyire csak az anyagiakra, a pénzre hajt az nem túl jó jel mutathatja, hogy biza egy gold diggerrel van dolgod. Randizáskor, kapcsolatkereséskor is érdemes az ilyen gold digger típusú embereket elkerülni.

  Vagy a pénzed miatt “kedvel”. Ezeket a személyeket nevezik a szlengben gold diggernek.

  Professzor helyettes 2019-03-07 16:20:28
  Hozzászólok »

  Tudod a választ? Kérdésed van?