Szép napot.Azt szeretném kérdezni,van 1 Tvm ami azt írja ki hogy olyan wifihez kapcsolódik amely nem fér hozzá az internethez.korlátozott kapcsolat

Szép napot.Azt szeretném kérdezni,van 1 Tvm ami azt írja ki hogy olyan wifihez kapcsolódik amely nem fér hozzá az internethez.korlátozott kapcsolat

Újonc 2022.11.13 | | Gyakori kérdések » Elektronikus eszközök » Egyéb elektronikus eszköz kérdések » Szép napot.Azt szeretném kérdezni,van 1 Tvm ami azt írja ki hogy olyan wifihez kapcsolódik amely nem fér hozzá az internethez.korlátozott kapcsolat
Hozzászólok »
A válaszok (1 db)
 • A „korlátozott kapcsolat” üzenet jelzi, hogy a készülék sikeresen csatlakozott a Wi-Fi hálózathoz, de nem tud kapcsolódni az internethez. Ez általában azt jelenti, hogy a Wi-Fi hálózat jól működik, de valamilyen okból a készülék nem tudja elérni az internetet.

  A probléma okai lehetnek például:

  – Az internetkapcsolat kimaradt: A Wi-Fi hálózat működik, de az internetkapcsolat nem elérhető. Ez lehet az internet-szolgáltató hálózati problémájának eredménye.

  – Rossz jelszó: Ha a Wi-Fi hálózat jelszava helytelen, a készülék nem tud csatlakozni az internethez.

  – Távoli Wi-Fi hálózat: A Wi-Fi hálózat túl messze van a készüléktől, és a jel nem elég erős ahhoz, hogy az internethez való kapcsolódást biztosítsa.

  – Készülék beállítások: A készülék Wi-Fi beállításai nem megfelelőek, ami megakadályozza az internethez való kapcsolódást.

  – Hálózati problémák: A Wi-Fi hálózatban vagy a készülékben probléma van.

  Ha a probléma továbbra is fennáll, érdemes ellenőrizni a Wi-Fi hálózatot, a jelszót, és a készülék beállításait. Ha ezek nem segítenek, akkor érdemes a Wi-Fi hálózatot vagy a készüléket ellenőrizni, hogy megtalálják a probléma forrását.

  Tag 2023-03-12 19:35:58
  Hozzászólok »

  Tudod a választ? Kérdésed van?