Hasznos sz√°modra?

 • 0

Tényleg érdemes talpbetét vásárolni? Kényelmi és egészségi okok miatt?

Van egy munka cipŇĎm mely n√©h√°ny h√≥nap haszn√°lat ut√°n el√©gg√© k√©nyelmetlenn√© v√°lt. Ez√©rt gondolkodom, hogy v√°s√°roljak-e bele valamilyen talpbet√©tet. Illetve van egy sportcipŇĎm is mely m√°r el√©g r√©gi √©s ki van gy√ļrva teljesen a belseje √©s kezd m√°r t√ļl kem√©ny lenni.

Tag 2018.11.04 | C√≠mk√©k: k√©nyelem talpbet√©t | Gyakori k√©rd√©sek ¬Ľ Sz√©ps√©g √©s divat ¬Ľ √Ėlt√∂zk√∂d√©s ¬Ľ T√©nyleg √©rdemes talpbet√©t v√°s√°rolni? K√©nyelmi √©s eg√©szs√©gi okok miatt?
Hozz√°sz√≥lok ¬Ľ
 • 1 V√°lasz

   Hasznos sz√°modra?

  • 0

  √Čn is hasonl√≥an j√°rtam a munkacipŇĎmben kicser√©ltem a bet√©t, gyakorlatilag pap√≠rvastags√°g√ļra √∂sszelapult √©s egy munkav√©delmi cipŇĎn√©l ez nem j√≥, hiszen az alja a cipŇĎnek kŇĎkem√©ny. Ez√©rt v√°s√°roltam g√©les cipŇĎbet√©tet a Scholl-t√≥l nem a legolcs√≥bb, de j√≥ minŇĎs√©gŇĪnek tŇĪnik illetve szeretek nagyobb m√°rk√°kt√≥l v√°s√°rolni, ahol v√©lhetŇĎen t√©nyleg tesztelnek √©s kutatj√°k a legjobb eredm√©nyt. A tapasztalatom az, hogy sokkal k√©nyelmesebb √©s sokkal k√©sŇĎbb f√°rad el a l√°bam, illetve √©rzem a talpam. Hasznos √©s aj√°nlom a talpbet√©tet!

  Fanatikus tag 2018-11-04 11:15:55

  Tudod a választ? Kérdésed van?