Megválaszolva

Ti melyik természetes alapanyagú kozmetikumokat áruló márkákat használtok?

22 éves fiú vagyok, úgy döntöttem, hogy a bőröm és a hajam egészsége érdekében átváltanék természetes, bió alapanyagú tusfürdő, testápoló, kozmetikumokra. Mely márkákat javasoljátok megfizethető kategóriában?

 

A húgom is így döntőt, szóval csajos márkák is jöhetnek. Ő 20 éves.

Senior tag 2018.06.26 | bio kozmetikum testápoló tusfürdő | Gyakori kérdések » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ti melyik természetes alapanyagú kozmetikumokat áruló márkákat használtok?
Hozzászólok »
A válaszok (1 db)
 • Én az Yves Rocher termékeit teljes szívvel ajánlom. Természetes alapanyagokat használnak.  Én testápolót, tusfürdőt, sampont, szájkrémet és arctisztítót használok tőlük. És szinte mindegyik nagyobb plázában van. Ha klub tag leszel, az első vásárlás után lehetsz, akkor feliratkozhatsz és küldenek kedvezményes kuponokat minden hónapban 30-40-50 %-os szabadon felhasználó kedvezményeket szoktak adni.

  Ennél drágább márka a L’Occitane. Mivel túl drága számomra túl sok terméküket nem használtam, de ezt is szívvel ajánlom. Amiket használtam nagyon jók. És ők is figyelnek a környezetre. Környezet barát a cég, mint a fenti is.

  23/F

   

  Professzor helyettes 2018-06-26 19:55:18
  Hozzászólok »

  Tudod a választ? Kérdésed van?

  • Hasonló kérdések a kategóriában