Megválaszolva

Honnan tudok magyar feliratot szerezni filmekhez és sorozatokhoz?

Kaptam több eredeti nyelvű (többnyire) angol filmet és sorozatot, melyet meg szeretnék nézni. Sajnos az angolom nem a legfényesebb ezért kellene hozzá felirat. Mely oldalakat javasoljátok? Hol van a legtöbb fent?

Senior tag 2019.02.19 | film sorozat Tévésorozat | Gyakori kérdések » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Honnan tudok magyar feliratot szerezni filmekhez és sorozatokhoz?
Hozzászólok »
A válaszok (1 db)
 • Szerencsére van pár oldal ahonnét tudsz magyar feliratokat szerezni filmekhez és sorozatokhoz.

  Továbbá hatalmas respect azoknak, akik ezeket a feliratokat elkészítik. Többnyire sima átlag emberek készítik, akiknek nem ez a fő dolgok ugyanúgy dolgoznak és szabad idejükben készítik el a feliratot. Mely elkészítése nem is egyszerű először is le kell fordítani, meg kell fogalmazni úgy a dolgokat, hogy az magyar nyelven élvezhető legyen (hatalmas munka), ezután mindezt időzíteni kell egy-egy filmhez egy átlag önkéntesnek akár hetekbe is telhet mire elkészül. Hatalmas respect nekik!

  De például, ha regisztrálsz a SorozatBarát oldalra, akkor ott nagyon sok feliratos vagy magyar sorozat van fent és 1 kattintással be is állíthatod (ahol van felirat). Illetve, ha az nCore-ra regisztrálsz, akkor is könnyebb, hiszen általában az adott filmhez vagy sorozathoz eleve feltöltik és 1 kattintással beszerezheted a feliratot.

  Professzor helyettes 2019-02-19 16:09:30
  Hozzászólok »

  Tudod a választ? Kérdésed van?