Hasznos számodra?

  • 0

Megválaszolva

Mit jelent a leszbikus? Ki a leszbikus?

Valaki el tudná mondani pontosan, hogy ki a leszbikus? Illetve erről a témával kapcsolatban fejtsétek ki kérlek.

Fanatikus tag 2019.02.25 | leszbikus mit jelent párkapcsolat sex | Gyakori kérdések » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent a leszbikus? Ki a leszbikus?
Hozzászólok »
A válaszok (1 db)

    Hasznos számodra?

  • 0
A legjobb válasz

LESZBIKUS
Az LMBTQ szó „L” betű jelentése: leszbikus (LMBTQ+ jelentése). Szexuális irányultságra utal, a női homoszexuálisok elnevezése, akik nőként nők iránt vonzódnak mind érzelmileg, mind szexuálisan.

Természetesen a leszbikus nőknek / lányoknak semmi betegségük nincsen. A leszbikusság nem betegség, mint, ahogy sajnos még mostanában is sok helyen próbálják állítani. Továbbá nem bűn leszbikusnak lenni. A legnagyobb bűn, ha megtagadod magad és az érzelmeidet így magadnak ártasz. Ha szerelmes vagy egy lányba mondd el neki (természetesen ez sokkal nehezebb, hiszen vélhetően fiúktól hallotta alapvetően ezt a mondatot, de finoman, lassan rátérve a tárgyra lehet pozitívan reagál a dologra). Viszont itt is igaz, hogy ha valaki valamit nem szeretne (mondjuk lányokkal), akkor ne erőltesd, lesz más, aki azt szeretné, mint te és sokkal boldogabbak lesztek.

Leszbikus pár

Professzor helyettes 2019-02-25 16:17:24
Hozzászólok »

Tudod a választ? Kérdésed van?